На міжнародній виставці у Львові представили понад 30 ВНЗ з України і Польщі

На міжнародній виставці у Львові представили понад 30 ВНЗ з України і Польщі

14.03.15 15:47 0 656
13 березня, у Львівському палаці мистецтв відкрилася дводенна міжнародна виставка «Вища освіта – 2015».

У ній беруть участь понад 30 навчальних закладів та освітніх центрів. Відвідувачі мають змогу ознайомитися з вишами Польщі та України, отримати консультації від їх представника, а також дізнатися про різні програми навчання за кордоном, стипендії та гранти.

Організаторами заходу виступили Міжнародний освітній центр і Львівська торгово-промислова палата.

У церемонії відкриття виставки взяв участь, зокрема, консул Республіки Польща Влодзімєж Сульгостовскі. «Окрім політичного аспекту євроінтеграції України, є й практичний аспект, прикладом якого є така ініціатива, яка відкриває великі можливості для освіти молоді», – сказав він.

Учасників заходу привітали представники освітнього напрямку в органах місцевої влади, а також начальник управління міжнародних економічних зв’язків Львівської торгово-промислової палати Володимир Коруд. «Це перша така виставка в Західній Україні. Але ми сподіваємося, що вона стане традиційною, – зазначив він.

Свою діяльність на виставці представляє Вища школа бізнесу і наук «Медик» (м. Лодзь), Вроцлавський технічний університет, Університет технічно-торговий імені Гелени Ходковської (Варшава), Університет інформаційних технологій та менеджменту у Ряшеві, Університет права і адміністрації (Ряшів), Національний університет «Львівська політехніка», Полтавський національний технічний університет, Київська державна академія водного транспорту ім. Гетьмана П. Конашевича-Сагайдачного, Морехідне училище ім. О. І. Маринеска, Львівський національний аграрний університет, Львівська комерційна академія, Карпатський університет імені Августина Волошина, Харківський національний університет народного господарства.

Також освітня агенція «Навчання у Польщі» (Study in Poland) представляє такі польські навчальні заклади для учнів та студентів, як Ягеллонський університет, Вища школа соціальних досліджень Польської Академії Наук (GSSR), Люблінський католицький університет ім. Івана Павла II, Люблінський технічний університет та інші.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Новоселицькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ