Війна зробить Україну сильнішою,– військовий

Війна зробить Україну сильнішою,– військовий

14.03.15 16:07 0 616
Десантник Ігор не очікував, що настане війна, однак використав це випробування долі і здійснив свою дитячу мрію – став солдатом. Як тільки хлопець розпрощався зі студентством, одразу пішов в армію контрактником. На сході Ігор – з минулої весни, обороняв Луганський напрямок. Українські військові в Артемівську. Фото: ZIK/EPA/ANASTASIA VLASOVA

Про це йдеться у рубриці «Сильні духом» проекту «На периметрі» (щобудня о 20:30 на телеканалі ZIK).

Ігор родом із Хирова, що на Львівщині. З дитинства хлопець активно займався спортом, потім пішов навчатися до Львівського аграрного університету. Однак весь час у нього була мрія дитинства, яку через війну таки вдалося здійснити, – хлопець дуже хотів стати військовим.

«У Хирові стояла наша 39-та бригада, яку потім перевели до Львова. Я завжди дивився, як там десантники тренуються, стрибають. Можна сказати, дитяча мрія здійснилася», – зізнається молодий десантник.

Ігор контрактник, ніс службу у Луганській області. Там хлопець зрозумів: підтримка побратимів надихає на подвиги.

«Дружба, колектив, завжди є підтримка, завжди відчуваєш, що ти не сам. Тебе завжди підтримують твої друзі-солдати, які разом із тобою несуть службу, воюють. Звичайно, це дуже приємно: так легше жити і боротися», – запевняє Ігор.

Як і більшість хлопців, він приховував від батьків, що поїхав в АТО. Однак тепер рідні розуміють його вибір.

«Сказали, що більше не відпустять. Але потім змирились із тим. Мама була дуже рада, коли я повернувся живий і здоровий», – сміється хлопець.

В той же час Ігор впевнений: ця війна зробить Україну сильнішою через самоорганізацію раніше зовсім незнайомих між собою людей.

«Дуже об‘єдналася Україна. Того, чого нам не могла дати армія, надавали волонтери. Ми знали, що за нас люди переживають, моляться. Тож хочеться сказати всім дуже велике дякую», – наголошує боєць.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ