На Тернопіллі рятувальники взяли участь у проведенні антитерористичних навчань

На Тернопіллі рятувальники взяли участь у проведенні антитерористичних навчань

14.03.15 15:28 0 620
12 березня о 09:45 год до чергової частини диспетчерської служби Управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про замінування облдержадміністрації. Про це повідомив виконувач обов’язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак.

«Повідомили про знайдений невідомий предмет на території ОДА, а також на сьомому поверсі будівлі. Відповідно були повідомленні усі служби та проведена евакуація працівників», - зазначив Іван Богданович.

За словами начальника управління ДСНС України в області Віктора Маслея, після обстеження невідомі предмети ідентифікували як муляжі вибухових пристроїв.

«Повідомлення про замінування здійснили в рамках проведення антитерористичних навчань, - наголосив Віктор Маслей. – Управління служби безпеки України провело перший етап навчань – а саме закладення вибухового пристрою, щоб перевірити готовність усіх служб міста до екстрених ситуацій. Недоліки при проведенні евакуації відстеженні та виправлятимуть».

Іван Крисак зауважив, що попередні повідомлення про замінування були не навчальними, дзвінки надходили зі Східних областей України. Їх розслідування триває.

За матеріалами пресс служби ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Державтоінспекції ...

КОМЕНТАРІ