У Рівненській області лікаря викрито під час одержання неправомірної вигоди

У Рівненській області лікаря викрито під час одержання неправомірної вигоди

14.03.15 15:18 0 640
Органом досудового розслідування за погодженням з прокуратурою Рівненської області 13.03.2015, повідомлено про підозру лікарю одного із закладів охорони здоров'я області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди). Про це повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

? Встановлено, що жінка-лікар одержала 1800 грн за складання та видачу документації, необхідної для тимчасової відстрочки громадянина від призову на строкову військову службу, ? розповів прокурор. ? Факт злочинної діяльності було задокументовано та припинено у лютому 2015 року працівниками прокуратури спільно із співробітниками УМВС України в Рівненській області.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. Слідчим за погодженням з прокуратурою області внесено до суду клопотання про відсторонення лікаря від посади.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачена відповідальність у виді штрафу від 1000 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк від 3 до 6 місяців, або позбавлення волі на строк від 2 до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ