Рівне: в оперативному командуванні «Північ» продовжуються заходи 
 другої хвилі четвертої черги часткової мобілізації

Рівне: в оперативному командуванні «Північ» продовжуються заходи другої хвилі четвертої черги часткової мобілізації

14.03.15 16:31 0 775
Протягом двох днів до однієї з військових частин Рівненського гарнізону прибули понад тисяча військовослужбовців, призваних в рамках четвертої черги часткової мобілізації мобілізації з західних та центральних областей України.

Старші команд із підлеглими прибули на пункт прийому особового складу, де бійцям, згідно з нормоми забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України, видали у повному обсязі одяг, взуття та військове майно.

Важливою складовою прийому особового складу є роз'яснювальна робота та надання відповідей кожному військовослужбовцю щодо його прав та обов'язків у новому статусі.

— Також військовослужбовцям видаються дві банківські картки одного рахунку для нарахування грошового забезпечення. Одну він використовує сам, а іншу може передати рідним та близьким для утримання своєї сім'ї, —зауважив офіцер.

Кінцевим місцем призначення мобілізованих став Рівненський полігон. Саме тут вже з понеділка у складі навчальних підрозділів вони опановуватимуть теорію та практику ведення бойових дій під керівництвом інструкторів — учасників АТО.

Для проведення заходів бойового злагодження на базі Рівненського загальновійськового полігону завершується підготовка навчально-матеріальної бази 14 окремої механізованої бригади. З метою подальшої підготовки особового складу до виконання бойових завдань сюди з Волині вже прибули понад дві тисячі бійців.

Прес-центр ОК "Північ"

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ