В Рівному чи житимуть безхатченки на Хасевича,21 вирішуватимуть на громадських слуханнях

В Рівному чи житимуть безхатченки на Хасевича,21 вирішуватимуть на громадських слуханнях

14.03.15 16:52 0 579
У середу ввечері на вулиці Ніла Хасевича відбулися загальні збори її мешканців, на які також запросили й міського голову Рівного Володимира Хомка. Нагадаємо, люди обурювались, що з ними по-сусідству житимуть безхатченки, які наразі знаходяться у притулку по вулиці Кавказькій.

Зокрема, міська влада планувала виставити на аукціон закинуту одноповерхову будівлю під номером №21, щоб її міг придбати благодійник Сано Гукасян. Чоловік після офіційного придбання нерухомості зміг би переселити туди безхатченків, якими наразі опікується. Однак дізнавшись про таке сусідство, жителі будинків відразу виступили проти.

Варто зауважити, що раніше притулок для бездомних вже мав проблеми зі своїми сусідами. Жителі вулиці Кавказької вже багато разів зверталися до мерії міста, аби та виселила їх із підвалу будинку №15, оскільки останні своєю присутністю створюють значний дискомфорт.

- З огляду на те, що мешканці вулиці Хасевича категоричні у своєму запереченні влаштувати притулок саме на їхній вулиці, ми домовилися провести додаткові громадські слухання з метою вивчення думки рівнян. В тому числі й усіх тих людей, які проживають саме на вулиці Ніла Хасевича. Дата проведення слухань буде узгоджена з мешканцями, - зазначив міський голова.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ