На Рівненщині УБОЗівці припинили діяльність незаконного грального бізнесу

На Рівненщині УБОЗівці припинили діяльність незаконного грального бізнесу

14.03.15 17:12 0 617
У ніч на 12 березня оперативники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області припинили у м. Костопіль злочинну діяльність, пов'язану з організацією, проведенням та наданням можливості доступу до азартних ігор за допомогою грального обладнання. У момент припинення незаконної діяльності у гральному залі перебувало десятеро осіб.

- Комплекс оперативно-технічних заходів у рамках кримінального провадження, відкритого на початку грудня минулого року за фактом зайняття гральним бізнесом, ретельно проводили працівники спецпідрозділу по боротьбі з організованою злочинністю, - повідомив начальник управління МВС України в Рівненській області Сергій Максимов. – І вже у ніч на 12 березня оперативники та слідчі слідчого управління в приміщенні грального закладу виявили десятьох осіб саме під час гри у покер. Міліціонери, здійснюючи санкціонований обшук, виявили та вилучили стіл для карткової гри «Покер» (Kare Poker), 648 гральних фішок, гральні карти, кошти, отримані від зайняття гральним бізнесом у сумі 17 тис. 10 грн., та ноутбук з відомостями про роботу закладу. Цю діяльність вони здійснювали у нежитловому приміщенні в одному із торгових центрів Костополя.

Працівники спецпідрозділу проводять низку слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення вичерпного кола осіб, причетних до організації та надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу. Вирішується питання щодо повідомлення їм підозри про скоєння кримінального правопорушення, передбаченого статтею 2032 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у Гайсині ...
Наступна новина: На Тернопіллі перший етап ...

КОМЕНТАРІ