У Рівному в розважальному центрі чоловіки влаштували бійку

У Рівному в розважальному центрі чоловіки влаштували бійку

14.03.15 17:40 0 675
Будучи в стані алкогольного сп'яніння, двоє громадян створили конфліктну ситуацію з касиром. Побачивши міліціонерів охорони, вони намагалися вчинити з ними бійку, але історія закінчилася в Рівненському міському відділі міліції.

Працівники Державної служби охорони отримали сигнал «Тривога» з торгівельно-розважального центру, що знаходиться в місті Рівному. Прибувши на місце події, держохоронці застали двох нетверезих громадян, які конфліктували з працівником закладу.

На зауваження охорони правопорушники не звертали увагу, на пропозицію міліціонерів вийти за межі закладу і пред'явити документи невідомі відреагували агресивно, почали висловлюватися лайкою, погрожували фізичною розправою працівникам ДСО.

На місце події викликали допоміжний наряд. Дебоширів посадили в службовий автомобіль, але і там вони продовжували буянити, намагаючись ногами вибити скло.

Громадян запросили до Рівненського міського відділу міліції. Встановивши особисті дані, міліціонери з'ясували, що невідомими громадянами виявилися 31-річний Олександр і 39-річний Віктор. Обоє проживають у місті Рівному.

За відкритим кримінальним провадженням за частиною 3 статті 296 (хуліганство) проводиться досудове розслідування. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Директора департаменту ...
Наступна новина: Міносвіти планує ...

КОМЕНТАРІ