У Рівненській області працівників ДАІ так часто знімають на відео,що незабаром вони можуть отримати Оскара (+фото)

У Рівненській області працівників ДАІ так часто знімають на відео,що незабаром вони можуть отримати Оскара (+фото)

14.03.15 18:00 0 674


І це лише один із тих жартів учасників обласного конкурсу серед команд КВК-ЮІР, який проходив під девізом «Молоде покоління – за безпечний рух!».



12 березня сцена загальноосвітньої школи № 28 міста Рівне перетворилася на справжню арену КВНівського свята. Впродовж п'яти годин в залі звучали сміх та оплески, тут проходив фінал обласного конкурсу серед команд веселих та кмітливіших юних інспекторів руху. Жарти про Правила дорожнього руху, дорожні ситуації, шкільне життя демонстрували десять команд КВК-ЮІР.

Цьогорічний конкурс проводиться за ініціативи керівництва управління Державтоінспекції в Рівненській області та підтримки управління освіти та науки Рівненської облдержадміністрації.



Програма складалась з трьох етапів: привітання (візитка) «Живи за правилами», конкурс новин: «DAI NEVS» та музичне домашнє завдання «Перехрестя семи доріг».

- Працівники Державтоінспекції постійно проводять профілактичні заходи серед підростаючого покоління направлені на попередження та недопущення дитячого дорожньо-транспортного травматизму – наголошує голова журі, заступник начальника УДАІ УМВС Віктор Мороз. — Наша мета залучити якомога більше дітей до вивчення Правил дорожнього руху, пропаганди та неухильного дотримання вимог «дорожньої грамоти». І завдяки проведенню такого конкурсу ми сподіваємося, що наше підростаюче покоління буде законослухняним – зауважив підполковник міліції.



Після проведення конкурсу журі відзначило, що команди були підготовлені на належному рівні. Всім учасникам побажали і надалі продовжувати грати в цю веселу і таку необхідну гру.



Згодом журі визначило переможців – перше місце посіла команда «Інші діти» з міста Рівне, друге місце зайняла команда з Радивилівського району «Як скажите», третє призове місце дісталося команді із Рівненського району «Шанс». Всі команди — учасники від організаторів отримали почесні грамоти.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: У Тернополі проведуть ...

КОМЕНТАРІ