У Львівській області рятувальники нагадали учням СШ № 21 правила пожежної безпеки

У Львівській області рятувальники нагадали учням СШ № 21 правила пожежної безпеки

14.03.15 17:34 0 672
Фахівці відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Львівській області взяли участь у проведенні шкільної лінійки на протипожежну тематику у СШ № 21 м. Львова.

Школярі підготували для проведення лінійки цікавий фільм про пожежну безпеку та використання вогню. Члени учнівського самоврядування школи розповіли своїм однокласникам про те, що таке пожежа, якими вони бувають та як їх уникнути. Рятувальники ж навели приклади із реального життя, коли вогонь ставав причиною загибелі людей та значних матеріальних втрат. Адже лише від початку року на Львівщині вже зареєстровано 825 пожеж, на яких загинули 24 людини, ще 18 травмовані, з них 1 дитина.

Тому питання особистої та пожежної безпеки є надзвичайно актуальними, як у школі, так і вдома. Дітям розповіли про основні причини виникнення пожеж в побуті та про наслідки, до яких вони можуть призвести. Окремо фахівці ДСНС звернулися до вчителів, аби ті нагадали дітям місця знаходження вогнегасників у навчальному закладі та показали шляхи евакуації із школи.

Учням нагадали правила поведінки в умовах пожежі та як телефонувати до Служби порятунку. При цьому наголосили на обов’язковій інформації, яку слід повідомити рятувальникам у випадку небезпечної події.

На останок рятувальники наголосили школярам на адміністративній та кримінальній відповідальності за хибний виклик екстрених служб. Підлітки пообіцяли дотримуватися правил безпеки та не жартувати, телефонуючи до вогнеборців за номером 101.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ