В Житомирській області під час пожежі рятувальники виявили тіло власника

В Житомирській області під час пожежі рятувальники виявили тіло власника

14.03.15 16:48 0 582
12 беоезня о 16:45 на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Овруч надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку, що розташований в селі Коптівщина.

Про подію до служби порятунку «101» повідомив сусід. Він проходив біля місця події та побачив, що з під даху будинку йде дим.

По прибуттю на місце події чергового караулу вогнеборці було встановлено, що осередок займання знаходиться в одній із житлових кімнат будівлі. Під час проведення розвідки всередині будинку, вогнеборці виявили тіло чоловіка без ознак життя, ним виявився 46-річний власник житла. Зусиллями бійців ДСНС займання було локалізоване о 17:16 та повністю ліквідоване о 18:15. Вогонь встиг знищити лише диван та 4 м2 стіни.

Зі слів сусідів, господар вживав алкогольні напої та курив. За попередньою версією причиною пожежі і стала необережність під час куріння чоловіка.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення пожежі, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росіяни в Криму кричали ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ