У Львівській області у Стрию відбулася презентація книги Ганса фон Даха "Тотальний опір. Інструкція з ведення малої війни для кожного"

У Львівській області у Стрию відбулася презентація книги Ганса фон Даха "Тотальний опір. Інструкція з ведення малої війни для кожного"

14.03.15 16:27 0 629
У Народному домі міста Стрия 12 березня 2015 року відбулася презентація книги майора Ганса фон Даха "Тотальний опір. Інструкція з ведення малої війни для кожного". Захід відбувся за участі наукового редактора Олега Фешовця та бійців батальйону спецпризначення "Січ" і добровольчої чоти "Карпатська Січ".

"Тотальний опір – це найдієвіший рецепт перемоги. Навіть якщо офіціянт буде погано обслуговувати солдата з окупаційного війська – це вже є внесок до перемоги. Кожен має знати, що йому робити, щоб перемогти, і не обов'язково перебувати на фронті", – зазначив Олег Фешовець.

Співорганізаторами презентації стали: Громадське формування "Стрийська сотня Січових Стрільців", батальйон МВС України особливого призначення "Січ", а також ВО "Свобода".

Боєць батальйону "Січ" свободівець Василь Здирко зазначив, що знову вирушить на схід, оскільки потрібнішим себе відчуває на війні, ніж вдома.

"Для нашої перемоги важливо, щоб ніхто з українців під час своєї щоденної діяльності не забував, що у країні війна. Здобуття перемоги у російсько-українській війні можливе тільки через малі перемоги кожного з нас", – зазначив Василь Здирко.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині колишній ...
Наступна новина: Закарпаття: прокуратура ...

КОМЕНТАРІ