Вінничина: керівники області та міста привітали працівників житлово-комунального господарства із професійним святом (+фото)

Вінничина: керівники області та міста привітали працівників житлово-комунального господарства із професійним святом (+фото)

14.03.15 15:55 0 604
У міському палаці мистецтв «Зоря» 13 березня відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства. Привітати з професійним святом кращих фахівців сфери ЖКГ, без діяльності яких уявити міське життя досить важко, завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов та народний депутат України Сергій Кудлаєнко.

«14,5 тисяч працівників галузі на забезпечують життєдіяльність від маленького містечка до міста Вінниці. І за це шана кожному з вас, - звернувся з вітальним словом до учасників заходу керівник Вінниччини Валерій Коровій. – Життя влаштовано таким чином, що вашу роботу у переважній більшості помічають тоді, коли немає тепла, води, коли не ходить транспорт. І лише той, хто розуміє специфіку такої діяльності, усвідомлює, наскільки складно все це організувати, наскільки важкою є ця праця».

Голова обласної державної адміністрації висловив переконання, що з такою командою, яка присутня у святковій залі, вдасться подолати усі труднощі та виклики, які ставить непросте сьогодення. Відтак побажав працівникам галузі миру, добра, родинного затишку та оптимізму.

Зі словами вдячності за віддану працю та щоденне забезпечення нормального функціонування міста звернувся до учасників урочистостей і в.о. Вінницького міського голови Сергій Моргунов. «Це дуже велика робота, і саме від вас залежить відчуття комфорту для вінничан та гостей нашого міста», - зауважив очільник Вінниці.

Сергій Моргунов також відзначив, що з 2006 року, коли Володимир Гройсман на чолі міської команди розпочав системно займатися гострими для міста питаннями, в Вінниці відбулися суттєві зрушення. Більше того, нині міські комунальні підприємства працюють над власними стратегіями розвитку. «Це вже зовсім новий якісний рівень розвитку підприємства, і важливо сконцентрувати роботу саме на цьому питанні», - зазначив в.о. Вінницького міського голови.

Вітальні слова на адресу учасників заходу пролунали і від народного депутата України Сергія Кудлаєнка. Затим керівники області та міста вручили кращим представникам галузі державні нагороди, Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також відзнаки Вінницької міської ради.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура розпочала ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ