На Вінничині представники галузі побутового обслуговування населення відзначають професійне свято

На Вінничині представники галузі побутового обслуговування населення відзначають професійне свято

14.03.15 16:01 0 599
15 березня – День працівників побутового обслуговування населення. На Вінниччині галузь побуту стабільно розвивається. Зараз в області функціонує 3410 об'єктів побутового обслуговування населення, а 10 років тому їх було в 3 рази менше. Обсяг послуг щороку зростає на 25 – 30%.

З метою забезпечення сільського населення високоякісними побутовими послугами, наближення їх надання до місць проживання громадян в області діяла програма розвитку сільської мережі галузі побуту, основною метою якої є поліпшення побутового обслуговування сільського населення, забезпечення платоспроможного попиту широким спектром послуг.

На підприємствах і в об'єктах послуг області працює біля 11 тисяч чоловік, які надають населенню індивідуальні побутові послуги (пошив, ремонт взуття, одягу, послуги перукарень та фотографій, ремонт складно-побутової техніки та радіо - телеапаратури, послуги хімчисток, лазень, тощо).

Гідно тримають марку навчальні заклади сфери послуг, що діють на Вінниччині. Їх учні підтверджують свій професіоналізм на міжрегіональних конкурсах таких як: «Калинове намисто», на чемпіонатах перукарського мистецтва, з яких команда щороку привозить чемпіонські нагороди і кубки.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ