На Вінничині у Тростянецькому районі міліціонери затримали торговця опієм

На Вінничині у Тростянецькому районі міліціонери затримали торговця опієм

14.03.15 17:44 0 605
Оперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції під час оперативної закупівлі затримали раніше судимого наркоторговця. Шприц, заповнений наркотичною речовиною, правопорушник продав за 1 600 гривень. Наркозалежний чоловік мав при собі речовину схожу на амфетамін.

Правоохоронці затримали 37-річного зловмисника 12 березня. Він продав медичний шприц із коричневою рідиною клієнту на автодорозі поблизу села Ободівка.

Під час затримання у кишені правопорушника міліціонери вилучили фольговий згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на амфетамін.

В ході обшуку у помешканні зловмисника міліціонери виявили залишки наркотичних речовин, а також приладдя для їх вживання та виготовлення.

Наркотики направили на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС у Вінницькій області.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Чоловікові загрожує до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міносвіти планує ...
Наступна новина: На Тернопіллі громадська ...

КОМЕНТАРІ