У Житомирському районі міліціонери затримали цвинтарного вандала

У Житомирському районі міліціонери затримали цвинтарного вандала

14.03.15 15:11 0 576
Житель обласного центру демонтував металеві огорожі двох могил на кладовищі у с. Глибочиці. Коли грузив здобич до своєї автівки, його затримали міліціонери. Розпочато досудове розслідування.

Про те, що невідомий чоловік демонтує огорожі на сільському цвинтарі, 12 березня до міліції повідомили жителі с.Глибочиці.

Отриману інформацію перевіряв дільничний інспектор Житомирського райвідділу міліції, який застав злодія на кладовищі. Той вантажив до автомобіля «Фіат» щойно демонтовані з могил металеві конструкції.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що затриманим є 40-річний безробітний житель обласного центру. За його словами, викрадене він збирався здати до пункту прийому металобрухту.

Як повідомив начальник Житомирського райвідділу міліції Олександр Мельник, відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Нині затриманого перевіряють на причетність до інших аналогічних випадків, які сталися на території району.

За чинним законодавством, подібні протиправні дії караються накладенням штрафних санкцій, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: «Імперія юних ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ