На Житомирщині міліція затримала крадіїв телефонних кабелів

На Житомирщині міліція затримала крадіїв телефонних кабелів

14.03.15 16:36 0 559
Двох жителів Коростенщини викрито у вчиненні 7 фактів демонтажу повітряних ліній телефонних кабелів на території району. Правоохоронці затримали злодіїв під час спроби чергової крадіжки.

З початку поточного року до Коростенського міськвідділу міліції почали надходити повідомлення про демонтаж повітряних ліній і крадіжки телефонних кабелів на кількох вулицях райцентру.

Під час огляду місць подій правоохоронці вилучали слідову інформацію та речові докази. Аналіз зібраного дозволив припустити, що протиправні діяння вчиняються одними і тими ж особами.

У середині березня міліціонери лінійного відділу на станції Коростень затримали двох раніше судимих місцевих жителів, 41-го та 32-х років, під час спроби демонтування ними повітряної лінії зв'язку. У них вилучили спеціальне обладнання та пристосування для вчинення крадіжок. Затримані визнали свою причетність ще до декількох аналогічних випадків, зареєстрованих раніше.

За словами чоловіків, здобуті та згодом обпалені дроти вони здавали до пунктів прийому металобрухту у Київській області.

Як повідомив начальник Коростенського міськвідділу міліції Ігор Жміда, чоловікам офіційно оголошено про підозру у вчиненні демонтажу повітряних ліній і крадіжок телефонних кабелів на території району.

Триває досудове розслідування за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Подібні протиправні дії караються арештом до півроку або обмеженням чи позбавленням волі строком до 5 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ