Голова Хмельницької адміністрації Загородний формує команду управлінців

Голова Хмельницької адміністрації Загородний формує команду управлінців

15.03.15 11:52 0 680
Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Михайло Загородний формує команду управлінців, які працюватимуть на благо Хмельницької області.

Про це він сказав 14 березня.

За його словами, впродовж 16-20 березня, люди, які мають бажання працювати у нашій команді, можуть подати свої пропозиції та документи до облдержадміністрації у відділ кадрової роботи апарату облдержадміністрації з 9.00 до 17.00 години, або під час особистого прийому громадян в понеділок, 16 березня, з 10.00 до 15.00 години (1 пов. ОДА, кімната прийому громадян).

«З метою забезпечення прозорості та дотримання демократичних засад в підборі держлусжбовців, облдержадміністрація розпочинає формування дієвого кадрового резерву. Сподіваємося, що до нас прийдуть фахові та патріотично налаштовані люди, які готові працювати на теренах краю, втілюючи в життя послідовну позицію Президента та Уряду країни», - сказав Загородний.

Вимоги:

- детальна біографічна довідка з фото, де буде вказана освіта, трудовий шлях та історія успіху претендента,

- стаж державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування не менш як три роки або наявність стажу роботи, не менш як п'ять років, на керівних посадах (бажано),

- вказати орган в структурі державної виконавчої влади області та посаду, на яку претендує кандидат, а також своє бачення роботи на посаді з урахуванням принципів та засад державної служби України.

Рішення щодо відбору кандидатів буде прийматися після перевірки інформації, поданої у документах, та, в разі необхідності, особистих співбесід.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 65 ...
Наступна новина: На Рівненщині під час ...

КОМЕНТАРІ