Міліція застерігає: зловмисників приваблюють чужі велосипеди

Міліція застерігає: зловмисників приваблюють чужі велосипеди

15.03.15 11:22 0 592
За минулу добу правоохоронці викрили двох велокрадіїв та повернули власникам їх двоколісні транспортні засоби. Міліція рекомендує власникам велосипедів дотримуватися запобіжних заходів задля уникнення крадіжок.

Увечері 13 березня до Бердичівського міськвідділу міліції звернулась 42-річна жителька району із повідомленням про викрадення її велосипеда. Зловмисник забрав транспортний засіб із під'їзду будинку, де жінка його залишила на ніч.

Дільничні інспектори міліції встановили, що крадіжку вчинив 50-річний житель району. У чоловіка вилучили викрадене, у скоєному він зізнався.

У Народичах аналогічна ситуація трапилась із 39-річною жителькою райцентру. Правоохоронці встановили, що чужий велосипед вподобав 31-річний місцевий житель.

За обома фактами нині триває розслідування.

Тим часом міліція нагадує власникам велосипедів, скутерів та мотоциклів:

- не залишайте транспортні засоби без нагляду у під'їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;

- якщо виникла необхідність залишити двоколісник на деякий час, використовуйте надійні велосипедні замки, користуйтеся послугами офіційних автостоянок.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Конфлікт двоє волинянин ...
Наступна новина: На Вінничині 65 ...

КОМЕНТАРІ