На Вінничині 65 кримінальних проваджень відкрили правоохоронці за збут наркотиків

На Вінничині 65 кримінальних проваджень відкрили правоохоронці за збут наркотиків

15.03.15 11:36 0 567
З початку року міліціонери вилучили більше 9 кілограмів наркотиків та відкрили 235 кримінальних проваджень, пов'язаних з їх незаконним обігом. До кримінальної відповідальності притягуються 65 наркозбувачів.

Як розповів керівник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласного управління внутрішніх справ Сергій Рудик, задокументувати злочинну діяльність підозрюваних оперативникам вдається за допомогою проведення оперативних закупівель. З початку року за фактами збуту наркотиків відкрито 65 кримінальних проваджень.

Одне з останніх затримань було вчора, коли міліціонери викрили 24-річного наркозбувача. Чоловік мав постійних клієнтів з числа наркозалежних та торгував наркотиками на вулицях Вінниці.

Зловмисник продав фольговий згорток з амфетаміном оперативному працівнику за 250 гривень.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Чоловікові загрожує до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція застерігає: ...
Наступна новина: Голова Хмельницької ...

КОМЕНТАРІ