Лучани попрощалися з загиблими військовослужбовцями

Лучани попрощалися з загиблими військовослужбовцями

16.03.15 10:14 0 736
Вчергове лучан на Театральному майдані зібрала сумна подія — вони прийшли провести в останню путь військовослужбовця 128-ої гірсько-піхотної бригади Дениса Чабанчука та бійця батальйону «Світязь» Мирослава Столярчука, які загинули під час боїв на сході України.

У Свято-Троїцькому кафедральному соборі священнослужителі відслужили молебень за упокій душ загиблих.

Віддати шану пам'яті разом з рідними та друзями, сотнями лучан прийшли голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, перший заступник міського голови Святослав Кравчук та заступник міського голови Тарас Яковлев, начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Потому, на Театральному майдані відбулася громадянська панахида.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук висловив слова співчуття рідним загиблих. Він наголосив, що Денис Чабанчук та Мирослав Столярчук є справжніми Героями, які віддали своє життя у боротьбі за цілісність та незалежність України. “Дякую батькам, що виховали таких Героїв. Хочу вибачитись перед вами від імені держави за те, що ваші сини не повернулися додому живими. Вони загинули захищаючи нашу землю”, - зазначив він.

Святослав Кравчук подякував усім, хто прийшов на центральний майдан міста віддати останню шану загиблим хлопцям.

Також перший заступник міського голови попросив присутніх вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Співчуття рідним Героїв висловили голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, директор НВК № 26 міста Луцька Дмитро Гнатюк, представник батальйону “Світязь” Ігор Дрючан, командир батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади Олександр Паламарчук.

Поховали Дениса Чабанчука на Алеї почесних поховань на міському кладовищі, а Мирослава Столярчука - у селі Підгайці Луцького району.

Світла пам'ять про наших славних земляків, які віддали своє життя за волю і незалежність рідної України, назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам'ять Героям!

Нагадаємо, що у Луцьку оголошено День жалоби у зв'язку з трагічною загибеллю військовослужбовців в ході антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Елітний гральний заклад ...

КОМЕНТАРІ