На Хмельниччині рятувальники навчають громадян правил пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники навчають громадян правил пожежної безпеки

17.03.15 14:03 0 691
16 березня рятувальники Старокостянтинівщини навчали мешканців Самчиківської сільської ради правил пожежної безпеки. Насамперед, у сільській раді працівники ДСНС довели інформацію голові сільської ради стосовно загибелі людей під час пожеж, застерегли щодо недопущення спалення стерні та сухих рослинних решток у весняний сезон. Крім того, було розглянуте питання приведення в належний протипожежний стан помешкань людей, які попали під соціальну опіку, а також тимчасово переміщених громадян з зони проведення антитерористичної операції.

Щоб, вплинути на свідомість громадян та попередити їх про суворе дотримання правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням та різного роду обігрівальними електроприладами, а також роз’яснити порядок дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, працівники ДСНС здійснили подвірний обхід житлового сектору в селах Самчики та Степок.

Під час роз’яснювальної роботи рятувальники вручали пам’ятки та надавали рекомендації щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності.

Старокостянтинівський РС

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Вінниці неповнолітня ...

КОМЕНТАРІ