У Тернополі провели сільськогосподарські ярмарки

У Тернополі провели сільськогосподарські ярмарки

17.03.15 11:00 0 682
14 березня у всіх мікрорайонах Тернополя відбулися сільськогосподарські ярмарки, де тернополяни мали змогу купити продукти та товари підприємств харчової промисловості за низькими цінами.

«З падінням курсу гривні ми бачимо різкий ріст цін, проте, на превеликий жаль, не піднімається ні заробітня плата, ні пенсія. Саме тому нам потрібно дати можливість людям купити дешевші продукти, ніж продаються на ринку, - каже Сергій Надал. – 14 березня у місті відбулася сільськогосподарська ярмарка, впевнений, що такі заходи стануть традиційними у нашому місті».

Згідно даних управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міської ради, для продажу на ярмарку пропонувались м'ясо, крупи, овочі, зерно, хлібобулочні, макаронні, ковбасні вироби, риба та ін. продукти за цінами на 10-15% нижче ринкових.

Всього продукції у місті реалізовано на суму приблизно 3 млн. 870 тис. грн. Зокрема, на масиві «Дружба» - 1 млн. 30 тис. грн., «Східний» (прос. С.Бандери) - 1 млн. 124 тис. грн., «Східний» (вул. Л. Українки) – 1 млн. 223 тис. грн. та «Сонячний» - 492 тис. грн.

До слова, наступні ярмарки у Тернополі заплановано провести 4 квітня у найбільш заселених мікрорайонах міста: на масивах «Дружба» (на перехресті вул. Миру – Дружби), «Східний» (проспект Степана Бандери, 15 – територія перед центральним стадіоном), «Східний»(вул. Л.Українки (біля буд. №39), вул. Протасевича – територія перед рестораном «Галич») та «Сонячний» (вул. Л.Курбаса – територія ринку «Галицький»).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ