На Тернопіллі в ОДА обговорили перебіг мобілізації

На Тернопіллі в ОДА обговорили перебіг мобілізації

17.03.15 15:49 0 645
В області триває другий етап четвертої черги часткової мобілізації, його проходження обговорили під час наради, яку 16 березня провів виконувач обов'язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак. Участь у нараді взяли керівники силових структур краю та начальники структурних підрозділів ОДА.

Як зазначив в.о. військового комісара Тернопільського обласного військкомату полковник Володимир Катинський, чоловіки намагаються уникнути призову в рамках четвертої хвилі мобілізації.

«Результати мобілізації незадовільні. Виконання першого та другого етапів четвертої черги мобілізації в області забезпечено лише на 50%, - зазначив Володимир Катинський. – Найкраща ситуація у Кременецькому, Шумському і Збаразькому районах, найнижчі показники - у Монастириському та Бучацькому районах – 19%».

Про перебіг мобілізації у місті Тернополі доповів під час наради військовий комісар міського військкомату Сергій Гаврилюк. Відтак, Тернопільській міській раді активізувати роботу з підприємствами, організаціями та установами, посити роботу дільниць оповіщення.

Виконувач обов'язків голови облдержадміністрації Іван Крисак дав доручення центрам зайнятості включити до переліку вакансій вакансії, запропоновані військоматами. Не оминули під час наради і питання демобілізації. Іван Крисак наголосив, що на контролі у влади краю прибуття, реабілітація та надання пільг учасникам АТО.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Минулоріч на Вінниччині ...

КОМЕНТАРІ