На Вінниччині майже 200 бійців,з числа осіб,які перебували в зоні АТО отримали статус учасника бойових дій

На Вінниччині майже 200 бійців,з числа осіб,які перебували в зоні АТО отримали статус учасника бойових дій

17.03.15 18:16 0 781
У Вінницькій області, з числа осіб, які перебували в зоні АТО, отримали статус учасника бойових дій 176 чоловік. 62 сім'ям загиблих встановлений статус особи загиблого ветерана війни та видано 123 посвідчення і 7 довідок неповнолітнім про право на пільги, які надаються відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». Про це повідомили в Департаменті соціальної політики облдержадміністрації .

На особливому контролі в Департаменті соціальної політики облдержадміністрації перебуває 95 сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти) під час проведення антитерористичної операції військовослужбовців.

80 сім'ям загиблих осіб вже виплачена одноразова матеріальна допомога з обласного бюджету на суму 2 400 тис. грн. Документи 15 осіб в стадії опрацювання.

Отримали поранення під час проведення антитерористичної операції в східних областях України - 255 військовозобов'язаних, призваних із Вінницької області. 211 із них виплачена грошова допомога з обласного бюджету на суму 2 110 тис. грн., документи 44 осіб на стадії розгляду.

За оперативною інформацією районних (міських) управлінь праці та соціального захисту населення області :

- сім'ям загиблих учасників АТО надано 2 млн. 435 тис. грн. грошової допомоги, завезено 113 складометрів дров, житлом забезпечено 5 сімей;

- учасникам АТО та їх сім'ям надано 2 млн. 310 тис. грн. грошової допомоги, завезено 2441 складометрів дров.

Для оперативного вирішення соціальних питань та потреб учасників АТО та їх сімей в районних та міських управліннях соцзахисту створено моніторингові групи. На підставі актів огляду соціально - побутових умов їм надається соціальна підтримка, для чого залучаються громадські,релігійні, спонсорські організації та небайдужі громадяни.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир-Волинська ...
Наступна новина: Закарпаття: ...

КОМЕНТАРІ