У Житомирі працівники ДАІ затримали водія легковика з наркотиками

У Житомирі працівники ДАІ затримали водія легковика з наркотиками

17.03.15 09:30 0 661
У 30-річного керманича «Мазди», якого міліціонери зупинили в обласному центрі, виявлено марихуану та амфетамін. Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. Триває з'ясування всіх обставин.

Близько 3-ї ночі 15 березня працівники ДАІ УМВС на одній з центральних вулиць обласного центру зупинили автомобіль «Мазда». Під час зовнішнього огляду у водія виявили кілька підозрілих згортків.

Після прибуття слідчо-оперативної групи з'ясувалось, що в одному з пакунків - подрібнена суха рослинна маса, а у двох інших – білий порошок, попередньо – марихуана та амфетамін.

Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

За словами керманича, 30-річного житомирянина, наркотичні засоби він зберігав для себе.

Розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють походження наркотичних засобів та чи не займався чоловік їх збутом. Відповідно до законодавства йому загрожує покарання як у вигляді штрафу або виправних робіт на строк до 2 років, так і піврічного арешту чи обмеження або позбавлення волі до 3 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ