У Львові водій отримав поранення

У Львові водій отримав поранення

17.03.15 08:12 0 732
У Сокальському районі в ДТП травмувався водій легковика «Chevrolet». За попередніми даними, чоловік був за кермом напідпитку.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася у суботу, 14 березня, близько 14.40 години.

Водій автівки «Chevrolet Aveo», 54-річний мешканець Червонограда, був за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Здійснюючи обгін, чоловік не дотримався безпечного інтервалу та скоїв зіткнення з легковиком «Audi», яким керував 29-літній житель Червонограда. Після зіткнення автівка «Chevrolet» перекинулась. Керманич цього легковика – отримав травми. У чоловіка діагностували забій грудної клітки, плеча та садна обличчя. Потерпілого доставили до місцевої лікарні.

Державтоінспекція звертається до водіїв: будьте відповідальними, не сідайте за кермо напідпитку. Нагадуємо, що за керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння передбачено адміністративну відповідальність. За вчинення такого порушення водію загрожує штраф (від 3400 до 5950 гривень), або ж адміністративний арешт - від семи до десяти діб. Порушника також можуть позбавити права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині пожежна ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ