У Рівненській області правоохоронці здали кров на вміст алкоголю

У Рівненській області правоохоронці здали кров на вміст алкоголю

17.03.15 17:34 0 938
Працівники міліції Березнівського РВ УМВС, які були у складі слідчо-оперативної групи 13 березня і виїжджали на повідомлення про вивезення будівельного матеріалу з території колишнього підприємства у с. Бистричі, здали кров на вміст у ній алкоголю.

Після закидів громадян, які прибули автомобілем «Форд» на місце події у с. Бистричі, що нібито працівники міліції перебували у стані алкогольного сп'яніння, уся слідчо-оперативна група без вагань здала кров на вміст у ній алкоголю. Здали кров на аналізи і ті двоє осіб (котрі перебували в АТО), які були в іномарці, хоча спершу відмовилися пройти обстеження. За зовнішніми ознаками самі ж хлопці перебували у нетверезому стані. Результати аналізів будуть оприлюднені згодом.

- Хочу підкреслити, що працівнику правоохоронного органу неприпустимо застосовувати та використовувати вогнепальну зброю у нетверезому стані. В разі ж вмісту алкоголю у крові працівників міліції, будуть прийняті жорсткі міри реагування, аж до звільнення з органів внутрішніх справ, - зазначив начальник Березнівського РВ УМВС Олег Середа.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ