У Рівненській області правоохоронці встановили особи нападників

У Рівненській області правоохоронці встановили особи нападників

17.03.15 13:20 0 685
Березнівські правоохоронці встановили усіх осіб, причетних до побиття міліціонера, серед яких двох найактивніших учасників, які спровокували та застосували фізичне насильство. Це двоє жителів Березнівського району, які перебували в АТО, а один із них втік і знаходився на Рівненщині незаконно.

26-річний Тарас, житель с. Бистричі, перебував в зоні антитерористичної операції із серпня минулого року. Впродовж двох тижнів він був у відпустці, а 16 березня має повернутися у військову частину м. Чугуїв Харківської області. Однак, перед тим, як відправитися в АТО, наприкінці 2013 року Тарас скоїв ДТП в с. Іванівка Березнівського району. Рухаючись автомобілем «Опель», він не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та авто перекинулося. Внаслідок ДТП дві пасажирки отримали травми середнього ступеню тяжкості. Тоді було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Розслідування провадження тривало півроку, однак до суду так і не дійшло, оскільки Тарас відправився на Схід. Крім того, на його рахунку була ще одна кримінальна справа. У березні 2011 року він з необережності зламав ногу своєму односельцю. Була порушена кримінальна справа за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Судом йому було призначено 200 год громадських робіт.

Інший, 28-річний Андрій, житель с. В.Селище, був раніше судимий за нанесення умисного середньої тяжкості тілесне ушкодження. А у липні 2014 року він був засуджений за крадіжку. Парубок вкрав банківську картку та зняв з неї 1600 грн. Крім того, стало відомо, що він утік із зони АТО і перебуває на Рівненщині як незаконно відсутній. Далі ним буде займатися військова прокуратура.

Як стверджують Тарас та Андрій, вони є захисниками Вітчизни, охороняють жителів України, в тому числі й правоохоронців Рівненщини, які й так постійно їдуть у відрядження на Схід України. Однак, чоловіки із числа простих людей, повертаючись додому, встановлюють свої правила, які є неприйнятними для громадян України.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: зборівські ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ