Зі Сходу додому повернулися 35 буковинських міліціонерів

Зі Сходу додому повернулися 35 буковинських міліціонерів

17.03.15 10:17 0 662
Правоохоронці зі спеціальної роти міліції громадської безпеки УМВС України в Чернівецькій області протягом місяця несли службу в зоні проведення антитерористичної операції. Бійці діляться, ситуація на Сході надзвичайно напружена, але всіма силами міліціонери забезпечували на проблемних територіях нашої держави правопорядок та допомагали мирному населенню.

Командир спеціальної роти міліції громадської безпеки УМВС Іван Рибінський розповів, що усі поставлені завдання правоохоронці виконали. Основну увагу приділяли охороні громадського порядку, стратегічних об'єктів, патрулювали місцевість у складі піших та автомобільних нарядів.

Зустрічали правоохоронців рідні та близькі. Дружина міліціонера Лілія Вакарюк розповідає, із двома синочками з нетерпінням чекали повернення татка додому, молилися за життя та здоров'я батька і його товаришів по службі.

А правоохоронці наголошують, підтримка рідних – неоціненна.

- Матеріально ми були забезпечені повністю, - повідомив Іван Рибінський. Єдине, чого не вистачало, це звісно ж, родини. Їх піклування та підтримка навіть на відстані давали нам сили та наснаги, аби виконувати наші обов'язки.

Міліціонери декілька днів відпочиватимуть, проведуть час із рідними, відновлять сили. І вже скоро знову приступлять до охорони правопорядку та спокою мешканців Чернівецької області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Сколівщині не ...
Наступна новина: На Вінничині пам’ятний знак ...

КОМЕНТАРІ