У Хмельницькому експериментальний патруль затримав групу серійних крадіїв на місці злочину

У Хмельницькому експериментальний патруль затримав групу серійних крадіїв на місці злочину

17.03.15 13:00 0 677
Четверо «гастролерів» із Київської та Житомирської областей впродовж двох ночей обікрали 8 автомобілів. Затримав їх експериментальний патруль, який після повідомлення випадкового свідка прибув на місце злочину за 4 хвилини.

Як виявилось, хлопці приїхали погостювати до родичів у місто Летичів. Троє із них родом з Житомирської області, один – із Київської. Заробити «легких» грошей вирішили в Хмельницькому. Впродовж двох ночей підозрювані здійснили 8 крадіжок з автомобілів. Здебільшого обкрадали «Жигулі», які не були обладнані сигналізацією. Відчиняли дверцята за допомогою викрутки, проникали всередину і викрадали автомагнітоли та акумулятори. Крадені речі збували в Летичеві.

Випадковий свідок, який побачив підозрілих молодиків біля припаркованого автомобіля, зателефонував на «102». У той час неподалік перебував один із об'єднаних автопатрулів, який протягом 4-х хвилин прибув на місце події. Така оперативність дозволила затримати крадіїв безпосередньо на місці злочину з речовими доказами.

Двоє із затриманих — 35- та 22-річні жителі міста Коростень вже були раніше судимі за крадіжки та зберігання наркотиків.

Підозрювані перебувають у слідчому ізоляторі, їм уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: 16 млн. грн. плати за землю ...

КОМЕНТАРІ