Буковинець під час спільного розпиття алкоголю вбив родича

Буковинець під час спільного розпиття алкоголю вбив родича

17.03.15 14:31 0 678
Міліціонери затримали мешканця Кіцманського району за скоєння вбивства брата своєї дружини. Тепер йому загрожує позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років.

До Кіцманського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в будинку 58-річного мешканця села Глиниця помер чоловік. На місце виклику одразу виїхали керівництво УМВС, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти.

Як з'ясувалося, 45-річний мешканець сусідньої країни приїхав у гості до рідної сестри, однак останньої вдома не було. Господар оселі запросив шваґра до столу та під час вживання спиртного між чоловіками виникла суперечка. Коли ж словесні аргументи закінчилися, буковинець схопив кухонного ножа та наніс декілька ударів у шию і грудну клітку родичу. Від отриманих поранень чоловік помер на місці.

З місця події міліціонери вилучили речові докази, а за даним фактом розпочали кримінальне провадження.

За словами т.в.о. заступника начальника УМВС України в Чернівецькій області - начальника слідчого управління Олександра Чубея, буковинцю оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу підозрюваного затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Демобілізовані бійці ...

КОМЕНТАРІ