Луцьк: перший етап Чемпіонату міста з волейболу фінішував

Луцьк: перший етап Чемпіонату міста з волейболу фінішував

17.03.15 16:47 0 764
В неділю завершився перший етап відкритого чемпіонату Луцька з волейболу серед чоловічих команд. В заключному турі, що відбувся в спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, брали участь команди Рівненської АЕС (Кузнецовськ) та луцькі КДЮСШ №1 і господарі — студенти СНУ імені Лесі Українки.

Оскільки команди втратили шанси на продовження боротьби за нагороди, то звітний тур мав остаточно розмістити команди у підсумку турнірної таблиці першого етапу чемпіонату Луцька.

В стартовому матчі туру студенти СНУ впевнено переграли молоду команду КДЮСШ №1 з рахунком 3:0. Рівненські атомники також не мали жодних проблем з КДЮСШ. Нарощуючи свою перевагу, від партії до партії кузнецовці здобули впевнену перемогу 3:0.

Проте розвинути успіх у турі рівненчанам не вдалося. Початок матчу з луцькими студентами розпочався з провалу на прийомі, що відобразився в розгромні 2:11. В подальшому гра вирівнялася, але врятувати партію після такого відриву було не можливо. В другому сеті вже кузнецовці зі старту видали спурт 6:1. Студенти почали потроху наближатися в рахунку, що призвело до нервової кінцівки. Власна помилка атомників не дозволила одержати перемогу в сеті, який з рахунком 25:23 також залишився за командою СНУ. Початок третьої партії знову за рівненчанами. Вони лідирували 8:3 та 14:10. Однак і в цьому випадку заключні розіграші впевненіше провели волейболісти СНУ, які і виграли матч з рахунком 3:0.

Отже, визначилася четвірка команд, яка продовжить у ІІ турі боротьбу за нагороди цьогорічного чемпіонату міста і трійка аутсайдерів.

М

Команда

І

В

П

О

1

"Олюртранс" (Луцьк)

6

5

1

16

2

СКФ"Україна" (Луцьк)

6

5

1

14

3

"Борідка" (Ковель)

6

3

3

11

4

"Енергія" (Млинів)

6

4

2

10

5

СНУ (Луцьк)

6

2

4

7

6

РАЕС (Кузнецовськ)

6

2

4

5

7

КДЮСШ № 1 " (Луцьк)

6

0

6

0

У фінальній частині зустрічатимуться пари “Олюртранс”(Луцьк) і “Енергія”(Млинів), СКФ Україна (Луцьк) і “Борідка” (Ковель). Переможені цих пар розіграють 3-4 місця, а переможці — звання чемпіона. За коловою системою, в іграх кожна з кожною, будуть розіграні підсумкові 5-7 місця.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: рятувальники провели ...

КОМЕНТАРІ