Луцьк: у клубі «Біла тура» в змаганнях з шахів визначили найкращу школу

Луцьк: у клубі «Біла тура» в змаганнях з шахів визначили найкращу школу

17.03.15 15:34 0 884
У шахово-шашковому клубі «Біла тура» міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» протягом 10-14 березня цього року відбулися традиційні змагання з шахів «Біла тура» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів за програмою спартакіади міста 2015 року. Спортивний захід організували комітет по фізичній культурі та спорту й управління освіти Луцької міської ради.

На попередньому етапі змагань всі двадцять п'ять команд загальноосвітніх навчальних закладів були поділені на дві групи, в яких переможець і призери визначалися окремо.

У запеклій, цікавій та комбінаційній боротьбі перемогу у першій групі виборола команда І-ІІІ ступенів № 13 (вчитель фізичної культури Тарас Савка). Друге місце посіла команда ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15 (Володимир Возняк), а третє – команда ЗОШ І-ІІ ступенів № 11 - колегіум (Микола Янчук).

У другій групі переможцем стала команда навчально-виховного комплексу № 26 (Олександр Мельниченко), друге місце в команди гімназії № 18 (Анна Ткачук), а третє - в команди спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 (Світлана Падалюк).

У фінальну частину змагань вийшли дві кращі команди з першої групи (ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13,15) та три кращі команди з другої групи (НВК № 26, гімназія № 18, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1). Команди у фіналі змагалися за коловою системою, де визначилися абсолютний переможець та призери.

У фінальній частині змагань інтрига щодо визначення переможця тривала до останнього туру, адже змагалися найсильніші команди і лише в останньому турі з перевагою в 1 очко визначився переможець. Ним стала команда НВК № 26. Друге місце в гімназії № 18, а третє місце посіла ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15. Четверте — у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 13, а п'яте - у шахістів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1.

На завершення змагань переможець та призери нагороджені грамотами та дипломами від організаторів.

Управління освіти Луцької міської ради (728 058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ