У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у будинку підвищеної поверховості

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у будинку підвищеної поверховості

17.03.15 17:39 0 765
13 березня рятувальники 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели тактико-спеціальні навчання у будинку підвищеної поверховості розташованому.

За тактичним задумом пожежа виникла в квартирі на четвертому поверсі. Мешканці будинку зустріли вогнеборців, вказали на місце виникнення умовної пожежі та зазначили, що там ще перебуває потерпілий, який отримав отруєння внаслідок дії чадного газу.

До гасіння пожежі були залучені черговий караул кузнецовських рятувальників у складі двох відділень та оперативний штаб пожежогасіння на чолі з начальником частини підполковником служби цивільного захисту Віктором Дубровою.

Завдяки злагодженим діям бійців ДСНС та комунального підприємства «Міські електричні мережі» пожежу вдалося оперативно локалізувати та ліквідувати. А потерпілого безпечно евакуювати із непридатного для дихання середовища та передати працівникам екстреної медичної допомоги. Загалом, до гасіння умовної пожежі було залучено 3 спецавтомобілі та 10 чоловік особового складу частини.

Дані навчання проводяться з метою ефективного використання пожежно-технічного та пристосованого обладнання, швидкого реагування на зміни обстановки, відпрацювання взаємодії з працівниками підприємства, вдосконалення навик з гасіння пожеж в будівлях підвищеної поверховості, яких на території міста налічується чотири.

Кузнецовський міський сектор

Головного управління ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ