В Житомирській області під час пожежі в квартирі постраждав чоловік

В Житомирській області під час пожежі в квартирі постраждав чоловік

17.03.15 12:11 0 672
15 березня о 20:33 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС Житомирщини надійшло повідомлення про те, що в однокімнатній квартирі чотирьохповерхового житлового будинку, що розташований на одній із вулиць обласного центру, сталась пожежа.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події було встановлено, що квартира знаходиться на третьому поверсі. Увійшовши в середину, надзвичайники побачили палаючий матрац. Завдяки оперативним діям рятувальники швидко ліквідували займання, не допустивши його розповсюдження по всій площі квартири.

З’ясувалось, в помешканні проживав 40-річний чоловік. Зі слів сусідів, господар зловживав спиртними напоями та палив прямо в квартирі. Цього разу, коли він заснув, то зайнявся матрац, на якому він лежав. Прокинувшись, чоловік злякався побаченого і, ймовірно, за для саморятування, вистрибнув з вікна. Швидка допомога, що прибула за викликом, констатувала в нього опік плеча та перелом ноги. Постраждалого госпіталізували до Центральної міської лікарні №1.

Шановні громадяни! Рятувальники вкотре застерігають Вас дотримуватись правил пожежної безпеки та не палити в приміщеннях, особливо в нетверезому стані.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: керівництво ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ