В Житомирській області протягом доби лісівники виявили 3 боєприпаси часів минулої війни

В Житомирській області протягом доби лісівники виявили 3 боєприпаси часів минулої війни

17.03.15 08:29 0 652
14 березня одразу три повідомлення про виявлення небезпечних знахідок часів війни надійшло до малинських рятувальників. Усі боєприпаси було виявлено за ідентичних обставин. Наразі лісівники Малинського району оборюють землю для посадки молодих дерев. Зокрема, у с. Любовичі під час проведення земельних робіт, ковшем трактора викинуло на поверхню невідомий предмет. Лісівники не наважилися його чіпати, а сповістили про це службу порятунку «101». Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібром 76 мм часів минулої війни.

А в селах Рудня Вороб’ївська та Нове Життя того ж району було виявлено 2 ручні гранати Ф-1. Лісівники помітили їх прямісінько в ямках, відкопаних для дерев. піротехніки Управління ДСНС у Житомирській області знищать усі боєприпаси в спеціально відведеному для цього місці.

Шановні громадяни! Рятувальники Житомирщини нагадують: помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Заступник голови ...

КОМЕНТАРІ