Житомирська область: упродовж рятувальники ліквідували дві пожежі

Житомирська область: упродовж рятувальники ліквідували дві пожежі

17.03.15 10:40 0 652
За добу вогнеборці ДСНС в області здійснили два виїзди на ліквідацію пожеж на території приватних домоволодінь.

Так, 15 березня о 20:06 на пункт зв’язку 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини Чуднівського району надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яній бані. Займання, що сталося в селі Жеребки, помітили місцеві мешканці, які і викликали вогнеборці.

Для ліквідації загоряння було одразу направлено черговий караул 34-го пожежно-професійний посту селища Іванопіль. По прибуттю вогнеборців на місце виклику було встановлено, що вогнем охоплено дах будівлі.

Завдяки вмілим діям надзвичайників о 20:28 пожежу вдалося локалізувати, а о 20:42 – повністю ліквідувати. Внаслідок події вогнем знищено покрівлю та пошкоджено стіни. В цілому рятувальники не допустили повного знищення помешкання.

Наступна подія сталася цього ж дня в с. Гали Новоград –Волинського району. О 22:40 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яній господарчій споруді.

Через легкозаймистість будівлі врятувати її не вдалося. Однак завдяки оперативним діям співробітників ДСНС збережено допоміжну споруду, що знаходились поблизу.

Всі обставини подій наразі встановлюють фахівці.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Після сімейної сварки ...
Наступна новина: «Зоряні шляхи Чернігівщини» ...

КОМЕНТАРІ