В Житомирській області рятувальники деблокували чоловіка з пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіля

В Житомирській області рятувальники деблокували чоловіка з пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіля

17.03.15 09:21 0 695
15 березня о 01:47 на пункт зв’язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка надійшло повідомлення про те, що потребується допомога рятувальників по вивільненню людини з пошкодженого внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіля. До служби порятунку «101» зателефонували працівники міліції, які вже перебували на місці події.

По прибуттю до місця виклику було встановлено, що на одній із вулиць районного центру, водій мікроавтобусу «Mercedes-Benz», не впоравшись з керування, з’їхав у кювет те перекинувся на правий бік. Внаслідок перекидання двері авто було заблоковано і травмований водій потребував допомоги медиків.

Рятувальники, за допомогою спеціального обладнання, вийняли лобове скло транспортного засобу, дістали постраждалого чоловіка та передали його до рук медиків. Наразі він знаходиться на лікуванні у Баранівській центральній районній лікарні з діагнозом: забій поперекового відділу хребта. Стан його здоров’я задовільний. Також бійці ДСНС дістали з кювету і саму автівку.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковинець під час ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ДАІ ...

КОМЕНТАРІ