рятувальники провели профілактичні заняття серед другокурсників Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

рятувальники провели профілактичні заняття серед другокурсників Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

17.03.15 16:53 0 752
16 березня у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою

фахівці Управління та групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС у Чернігівській області провели з другокурсниками профілактично-роз’яснювальні заняття.

Вихованцям ліцею рятувальники довели основні вимоги щодо дій за сигналами оповіщення, заходи безпеки у надзвичайних ситуаціях, в тому числі під час можливої терористичної загрози та військових дій. Заступник начальника групи піротехнічних робіт капітан служби цивільного захисту Михайло Ільєв змістовно ознайомив присутніх з макетами вибухонебезпечних предметів, наслідками необережного поводження з ними, а також довів основні вимоги у разі виявлення підозрілих предметів.

На завершення, рятувальники продемонстрували відеоматеріали з основних питань цивільного захисту населення та надали керівництву ліцею тематичні листівки й пам’ятки для подальшого їх розміщення на інформаційних стендах у навчальному закладі.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: перший етап ...
Наступна новина: Ірина Сех: "Зміни до ...

КОМЕНТАРІ