Чернівецька область: на одній з пожеж,що виникли,вогнеборці врятували жінку

Чернівецька область: на одній з пожеж,що виникли,вогнеборці врятували жінку

17.03.15 09:07 0 709
16 березня о 01:36 на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку по вул. Белінського у Чернівцях. Повідомлення про пожежу надійшло від сусідів, які відчули задимлення в будинку. Вже за 5 хвилин на місці події працювали вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 2 обласного центру. Використовуючи апарати захисту органів дихання, рятувальники увійшли в квартиру для проведення пожежної розвідки, в ході чого виявили жінку 1934 року народження, яка не могла самостійно залишити квартиру через сильне задимлення. Рятувальники винесли жінку на вулицю та передали її до рук медиків для огляду. Вогнеборці ліквідували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження полум’я. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку. Завдяки діям рятувальників від знищення вдалося врятувати житловий будинок.

Ще одна пожежа в Чернівцях сталася по вул. Будівельників. Вогнем був охоплений автомобіль «БМВ». Рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Чернівецькій області, які за лічені хвилини прибули на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено моторний відсік. Бійці ДСНС врятували від знищення автомобіль.

Також пожежа виникла в житловому будинку в смт. Путила по вул. Українській. Оскільки площа пожежі була незначною, місцевим мешканцям вдалося самотужки ліквідувати пожежу за допомогою підручних засобів. Вогнем пошкоджено стіну будинку. Постраждалих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Волинські школярі ...

КОМЕНТАРІ