ДТП на Волині: під колесами автомобіля загинув пішохід,ще одна особа травмована (ОНОВЛЕНО)

ДТП на Волині: під колесами автомобіля загинув пішохід,ще одна особа травмована (ОНОВЛЕНО)

17.03.15 15:29 0 619
Дорожньо-транспортні пригоди зафіксовані на території Любомльського району та у Луцьку.

14 березня близько 1:00 годин по вул. Гордіюк у Луцьку 29-річний житель обласного центру, керуючи автомобілем БМВ, здійснив наїзд на 25-річного пішохода, місцевого жителя, який, за попередніми даними, переходив дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці.

Цього ж дня близько 00:25 із любомльської лікарні надійшло повідомлення про те, що у приймальне відділення після ДТП доставили 20-річного жителя села Рівне.

В ході перевірки встановлено, що в селі Миловань Любомльського району молодик, керуючи автомобілем «Ауді А3», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і з'їхав у кювет, де перевернувся.

Ще одна ДТП трапилася 15 березня приблизно о 19:00 у Ковелі. Місцевий житель, 1958 р.н., керуючи автомобілем «Шевроле Нива», виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «ВАЗ», за кермом якого перебував 22-річний житель села Білашів Ковельського району. Внаслідок автопригоди транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

За фактами ДТП проводиться досудове розслідування за ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ