У Львові "пильний" мешканець повідомив правоохоронців про непрацюючий гральний заклад

У Львові "пильний" мешканець повідомив правоохоронців про непрацюючий гральний заклад

17.03.15 16:37 0 898
Працівники міліції оперативно відреагували на повідомлення мешканця. Проведена перевірка показала, що заклад не працює вже кілька місяців.

До Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області, 13 березня, надійшло повідомлення про те, що на вулиці Володимира Великого у Львові, у порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», працює зал ігрових автоматів

За вказаною адресою негайно виїхали працівники ДСБЕЗ, аби на місці з”ясувати усі обставини. Встановлено, що на вулиці Володимира Великого, 35А у Львові знаходиться приміщення, у якому колись функціонував заклад із розповсюдження державної миттєвої лотереї.

О

Орендар приміщення добровільно впустила правоохоронців всередину для огляду та проведення відео- та фото фіксації.

Під час опитування жінка повідомила, що діяльність підприємства з розповсюдження миттєвої державної лотереї припинена з грудня 2014 року. З приміщення було вивезено все обладнання, а зовнішня реклама заклеєна непрозорою плівкою. Проте, 13 березня одна з плівок, якою була заклеєна зовнішня реклама, була зірвана поривом вітру. Уся ця інформація підтвердилась під час огляду приміщення працівниками міліції.

Окрім того, правоохоронці опитали продавців навколишніх кіосків, магазинів та громадян, котрі проживають по сусідству. Опитані підтвердили, що даний заклад не здійснює діяльність протягом кількох місяців.

Працівники міліції встановили, що на даний час заклад зачинений, ніякої діяльності у ньому не проводиться, обладнання, що може бути використане для надання гральних послуг у приміщенні немає. Таким чином, інформація про діяльність грального закладу за адресою: м.Львів, вул.Володимира Великого, 35А, не підтвердилась.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ