Правоохоронці встановлюють обставини потрійної ДТП,що трапилась у Львові

Правоохоронці встановлюють обставини потрійної ДТП,що трапилась у Львові

17.03.15 16:21 0 703
15 березня, о 19.30 годині у Львові на вулиці Торф'яній, 12 відбулась потрійна ДТП. У результаті пригоди постраждала людина.

За попередніми даними, водій автомобіля «Тойота Кемрі» скоїв зіткнення з іномаркою «Сітроен Берлінго» та легковиком «Чері Кімо». За кермом автівки «Тойота» перебував екс-начальник Державтоінспекції Волинської області, якого у квітні минулого року було звільнено з органів внутрішніх справ.

Внаслідок цієї ДТП травмувався керманич іномарки «Сітроен Берлінго», 35-літній мешканець Львова. Медики діагностували у чоловіка струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та забій м'яких тканин скроневої ділянки. Після огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги, постраждалого відпустили додому.

Обставини та причини цієї автопригоди з'ясовують слідчі.

У результаті проведеного медичного огляду було встановлено, що водій автомобіля «Тойота» перебував у стані алкогольного сп'яніння. Працівники Державтоінспекції склали відносно нього протокол про адміністративне правопорушення за ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп'яніння).

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

за інформацією відділу ДАІ міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Гроші з банківської картки ...

КОМЕНТАРІ