В Закарпатській області мукачівські правоохоронці розповіли підліткам про кримінальну та адміністративну відповідальність

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці розповіли підліткам про кримінальну та адміністративну відповідальність

17.03.15 14:15 0 678
Метою профілактичної зустрічі міліціонерів з учнями 7-9 класів було застерегти неповнолітніх від необдуманих вчинків та правопорушень.

У Будинку школяра м.Мукачева відбулася профілактична зустріч правоохоронців із учнями 7-9 класів шкіл міста.

Старший оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей Олександр Корчнявий прочитав підліткам лекцію, присвячену кримінальній і адміністративній відповідальності неповнолітніх за вчинення злочинів та відповідальності батьків за невиконання батьківських обов'язків.

Правоохоронець докладно ознайомив підлітків з поняттям злочину та відповідальності за його вчинення.

Неповнолітнім також було роз′яснено негативні наслідки вживання спиртних напоїв, наркотиків та куріння у юному віці. Окрім цього, міліціонери звернули увагу учнів на їх поведінці в школі, на відвідування занять та недопущення пропусків уроків без поважних причин.

- Такими профілактичними бесідами ми намагаємося охопити якомога більше шкіл міста та району, щоб максимально підготувати підростаюче покоління до вступу в доросле життя і ознайомити їх з правами і обов'язками, - зазначає начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського МВ УМВС Василь Соскіда.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ