В Чернівецькій області рятувальники Управління здійснили робочі візити в Румунію в рамках міжнародної співпраці

В Чернівецькій області рятувальники Управління здійснили робочі візити в Румунію в рамках міжнародної співпраці

18.03.15 08:07 0 730
Працівники Управління ДСНС продовжують активно співпрацювати з колегами з інших країн. Так, в рамках міжнародного проекту «Підвищення безпеки життєдіяльності в долині річки Прут» працівники рятувальники Чернівецькій області здійснили візит в місто Ботошані, Румунія.

Українська делегація зустрілися з начальником Генеральної інспекції з надзвичайних ситуацій Ботошанського повіту полковником Раду Антоном. Під час даного заходу було домовлено про проведення в селі Бояни Новоселицького району міжнародних змагань волонтерів, яке заплановане на 19-20 березня, а також уточнена програма даних змагань. Окрім цього, учасники зустрічі домовилися про подальшу активну співпрацю. Зокрема, йшлася мова про обмін досвідом щодо впровадження системи 112.

Також Раду Антон провів для українських гостей ознайомлювальну екскурсію по підрозділу Генеральної інспекції з надзвичайних ситуацій міста Ботошані. Рятувальникам Управління ДСНС України у Чернівецькій області було продемонстровано зразки спецтехніки, за допомогою яких ліквідовуються надзвичайні ситуацій та події різного характеру.

Окрім цього, протягом 11-12 березня в Бухаресті, Румунія відбулася міжнародна зустріч робочої групи великих інфраструктурних проектів транскордонної програми «Румунія-Україна 2014-2020». Зі сторони України участь в заході взяли рятувальники Чернівецької та Івано-Франківської областей, представники обласних державних адміністрацій та інших державних установ. Під час засідання розглядалися пріоритетні програми від обох країн, попередній розподіл коштів та погодження проблемних проектів. В найближчий час очікується прийняття рішення єврокомісії щодо формування основного та резервного списку проектів та їх бюджету.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 77 жителів області ...

КОМЕНТАРІ