Профтехосвіта Хмельниччини продемонструвала свої здобутки на Шостій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2015»

Профтехосвіта Хмельниччини продемонструвала свої здобутки на Шостій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2015»

18.03.15 12:56 0 751
В умовах реформування національної системи освіти особливої актуальності набуває системне застосування сучасних технологій, форм, методів і засобів навчання і виховання, впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес. Невід'ємним є процес оновлення змісту освіти з урахуванням суспільних та соціально-економічних вимог з метою забезпечення розвитку особистості, здатної адекватно реагувати на виклики сьогодення. Уже стало традиційним презентувати кращі надбання навчальних закладів у цьому напрямі на міжнародних освітянських заходах.

Профтехосвітяни Хмельницької області впродовж 12-14 березня 2015 року взяли участь у Шостій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015». Зокрема, учасниками виставки були управління професійної освіти та ресурсного забезпечення департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області та 12 ПТНЗ області: Старокостянтинівський професійний ліцей, Понінківський професійний ліцей, Хмельницький професійний ліцей, ДНЗ «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького», Вище художнє професійне училище №19 смт Грицева, Шепетівський професійний ліцей, Вище професійне училище №25 м. Хмельницького, ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти», Ярмолинецький професійний ліцей, Новоселицький професійний аграрний ліцей, ДПТНЗ «Деражнянський професійний аграрний ліцей», ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей». Вони презентували на виставці систему роботи з упровадження сучасних технологій навчання і виховання при підготовці висококваліфікованих робітників, кращий педагогічний досвід, створену на регіональному рівні навчально-методичну літературу.

За підсумками тематичного конкурсу, який відбувся в рамках виставки, профтехосвітяни отримали вісім почесних нагород:

- у номінації «Розробка та упровадження у навчально-виховний процес сучасних систем моніторингу якості освіти» Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області нагороджено Золотою медаллю;

- у номінації «Діяльність професійно-технічного навчального закладу з підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників»:

- Золота медаль - ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти», Старокостянтинівський професійний ліцей;

- Бронзова медаль – ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей»;

- у номінації «Сучасний навчальний заклад як соціокультурний осередок громадянсько-патріотичного виховання дітей та студентської молоді» перемогу здобули та нагороджені:

- Золота медаль - Вище професійне училище №25 м. Хмельницького;

- Срібна медаль – ДПТНЗ «Деражнянський професійний аграрний ліцей», Вище художнє професійне училище №19 смт Грицева;

- у номінації «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчальну, наукову та управлінську діяльність навчального закладу» ДНЗ «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького» нагороджено Срібною медаллю.

Також в рамках виставки 13 березня 2015 року було проведено День профтехосвіти. За результатами участі у виставці управління професійної освіти та ресурсного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації, Науково-методичний центр професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області та професійно-технічні навчальні заклади-учасники виставки нагороджені дипломами за творчу працю з підвищення якості національної освіти й занесені до каталогу Міжнародної виставки.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Волинь: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ