Хмельницькі міліціонери затримали молодика,який жорстоко побив свого товариша

Хмельницькі міліціонери затримали молодика,який жорстоко побив свого товариша

18.03.15 14:08 0 620
Як з'ясувало слідство, впродовж дня між чоловіками було дві бійки. Після першої потерпілий вирішив підзаробити і почав вимагати у кривдника 1,5 тисячі гривень відкупних, натомість отримав таких стусанів, що ледь залишився живим.

24-річний підозрюваний зателефонував до свого старшого товариша та запросив його на імпровізовану вечірку. Сказав, що буде спиртне та дівчата. Той одразу ж погодився, а своїй співмешканці повідомив, що отримав пропозицію підзаробити на розвантаженні пам'ятників.

Прихопивши пляшку, 30-річний потерпілий прийшов до знайомого. Випили чимало, після чого почали сваритися, а потім і кулаки простягати. Господар каже, що через дівчат. Але цього разу все обійшлось і, оговтавшись від бійки, гість пішов додому.

На запитання співмешканки чоловік сказав, що його на вулиці побили невідомі молодики. Але турбуватися не варто — він почувається нормально. В цей час у потерпілого виник план трохи підзаробити: він зателефонував до товариша і сказав, що нікуди не повідомлятиме про побиття, якщо той заплатить йому 1,5 тисячі гривень. Після дзвінка він одразу зібрався, прихопив ще одну пляшку і попрямував до тієї ж квартири.

Знову почалася пиятика, і про гроші усі швидко забули. Чергова бійка виявилася значно серйознішою — гість впав до долу без свідомості. Сподіваючись, що він за деякий час відійде, господар спокійно пішов спати. Але, прокинувшись, побачив, що той так і не прийшов до тями, тож викликав «швидку».

Лікарі діагностували в потерпілого субдуральну гематому та набряк головного мозку. Наразі він перебуває в реанімаційному відділенні Хмельницької обласної лікарні і поки що не приходить до свідомості.

Черговий лікар повідомив про пацієнта з тілесними ушкодженнями до Хмельницького міського відділу. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце злочину, затримала власника квартири.

24-річний молодик, який раніше відбував покарання за грабіж, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Більше 200 ...
Наступна новина: В Луцьку весняні старти ...

КОМЕНТАРІ