На Хмельниччині на шпальтах районної газети фермер подякував правоохоронцям за оперативне розкриття крадіжки худоби

На Хмельниччині на шпальтах районної газети фермер подякував правоохоронцям за оперативне розкриття крадіжки худоби

18.03.15 08:27 0 607
Таким чином директор фермерського господарства з Білогірщини Володимир Прокопчук вирішив віддячити працівникам райвідділу за швидке розкриття крадіжки двох корів і головне — за повернення худоби живою і неушкодженою. Текст подяки наводимо нижче.

«Із ферми ВРХ ТОВ ІВК «Рідний край», що знаходиться в селі Квітневому Білогірського району невідомими особами було вчинено крадіжку двох молодих телиць. Завдяки проведеним заходам та належній взаємодії з населенням правоохоронцям районного відділу міліції в короткий термін було встановлено зловмисника, який вчинив цей злочин, та повернуто корів у господарство.

Ним виявився неодноразово судимий, непрацюючий 32-річний житель міста Любар Житомирської області, який часто бував на фермі у селі Квітневому разом із заготівельниками, а вчинив крадіжку з метою легкого заробітку грошей.

Керівництво ТОВ ІВК «Рідний край» висловлює свою подяку начальнику Білогірського райвідділу міліції Миколі Люльку за організовану роботу підлеглих та Євгенові Майдану за швидке розкриття злочину. Зокрема, вдячні за проведення профілактичної та роз'яснювальної роботи серед працівників ферми щодо адміністративної та кримінальної відповідальності, яка наступає в разі вчинення протиправних дій».

В. Прокопчук,

директор ТОВ ІВК

«Рідний край»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За добу п'ятеро водіїв ...
Наступна новина: На Вінничині ДАІ нагадує ...

КОМЕНТАРІ