В Житомирській області любарські оперативники за кілька годин розшукали викрадача мотоцикла

В Житомирській області любарські оперативники за кілька годин розшукали викрадача мотоцикла

18.03.15 12:54 0 655
Правоохоронці встановили, що транспортний засіб із гаража жителя району викрав уночі 16 березня 22-річний парубок. Мотоцикл повернули власникові. Розпочато розслідування.

До чергової частини Любарського райвідділу УМВС Житомирщини звернувся 65-річний місцевий житель. Пенсіонер повідомив, що вночі з його гаража було викрадено мотоцикл «Вайпер».

Працівники слідчо-оперативної групи райвідділу, які прибули на місце події, встановили, що зловмисник потрапив до приміщення, розбивши віконну шибку. Він зсередини відчинив двері гаража та вивів звідти двоколісний транспортний засіб.

Опитавши місцевих жителів та ретельно вивчивши слідову інформацію, правоохоронці розшукали на околиці села покинутий мотоцикл. Згодом встановили й молодика, причетного до його викрадення.

Правопорушником виявився 22-річний односелець заявника. Хлопець збирався покататися на чужому мотоциклі, однак дуже скоро змушений був його покинути. Як з'ясувалось, транспортний засіб має електродвигун, батареї якого були майже розряджені.

- Міліціонери розшукали парубка за залишеними на ґрунті слідами від взуття, - розповів перший заступник начальника Любарського РВ УМВС Руслан Мшанецький. – Нині розпочато розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.

Молодику загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині голова ...
Наступна новина: Профтехосвіта Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ